Vedeževanje v živo

Že v starih časih, ko še ni obstajala tehnologija, ko je še vladala druga »zemlja«, so bili razni vrači, vedeževalci in napovedovalci prihodnosti med ljudmi. V določenem obdobju so veljali za »čarovnike«, kar ni pomenilo nič dobrega zanje. Potem so pa prihajala obdobja, ko so jih zelo cenili in spoštovali. In tudi danes, v času civilizacije se to prepričanje krepi, saj velikokrat iščemo pomoč vedeževalcev. Seveda takšnih, ki imajo resnični moč videnj. Še vedno je najbolj priljubljeno vedeževanje v živo, čeprav so nam na voljo tudi drugi načini, kot je recimo telefonsko vedeževanje, vedeževanje preko sms sporočil, ipd.

Zakaj je torej v živo pristnejše? Ravno, zaradi osebnega stika z vedeževalcem in osebo, ki je prišla na pogovor. Ker nekako lahko vodimo pogovor in ga razvijamo, kar je recimo pri drugih načinih vedeževanja skorajda nemogoče, razen pri telefonskem. Vsekakor tudi zato, da  se prepričamo o pristnosti vedeževalca. Vsak od nas si ustvari določeno mnenje na podlagi tistega, kar imamo možnost videti. Tako bomo tudi pri vedeževanju ugotovili, ali gre resnično za pravo vedeževanje, ali pa vedeževalec govori nekaj, čemu žal ne moremo verjeti. Dvomljivi smo zato, ker so na žalost določeni to izkoriščali in se tako okoriščali z lažnimi imeni in napovedmi. Zato smo tako zelo dvomljivi.

Iz določenih razlogov nam velikokrat vedeževanje v živo ni mogoče. Takrat se preprosto odločimo za kateri drug način. Če pa nam je omogočeno, pa je najbolj zaželeno prav v živo. Predhodno se bomo morali dogovoriti za termin in priti ob dogovorjeni uri na določeno mesto. Morda nas bo presenetilo delo vedeževalca, vendar pa, vse dokler nam ta govori nekaj, kar bi lahko bilo na podlagi celotnega pogovora tudi res, smo zagotovo našli pravega vedeževalca. Ker iskreno, v današnjem svetu težko zaupamo vsakemu in tako vedno tudi preverimo dosedanje izkušnje in tisto, s čimer nas lahko vedeževalec prepriča, da je prav izbira. Da je nekdo, zaradi katerega bomo še naprej verjeli v super moč določenih ljudi.