UV lučka za nohte poskrbi za večjo obstojnost

Vsaka ženska si želi, da bi izbrani lak na njenih nohtih zdržal čim dlje. Ni namreč hujšega, kot če se lak spraska ali začne luščiti prehitro ali ravno takrat, ko nimamo časa za nov nanos in urejanje nohtov. Tega se zavedajo tudi proizvajalci kozmetike, ki izdelujejo vedno bolj obstojne lake za nohte s čim daljšo trajnostjo. Sodobni laki so kar se tega tiče čisto nekaj drugega, kot so bili nekoč, saj imajo veliko večjo obstojnost. Vendar pa pri tistih najbolj obstojnih nikakor ni dovolj, da jih samo nanesemo na nohte ter počakamo, da se posušijo, ampak jih moramo tudi dobro utrditi. Za takšno utrjevanje poskrbi UV lučka za nohte, ki se super obnese v ta namen.

Na obstojnost laka za noht vpliva sicer več različnih dejavnikov. Zelo pomembno je, kakšen lak sploh izberete. Nekateri laki so bolj obstojni kot drugi. Pri tem ni pomembna le vrsta laka, ampak tudi proizvajalec. Drug pomemben dejavnik pa je, kako lak nanesete in kako ga utrdite. Nanos laka zahteva nekaj predpriprave. Treba je pripraviti nohte na to, da jih bomo nalakirali. Za to lahko poskrbimo sami doma ali pa v ta namen obiščemo kozmetični salon, kjer bodo poskrbeli za res skrbno in učinkovito manikiro. Le lepo urejeni nohti so namreč pripravljeni na lakiranje.

Lakiranje sicer zahteva nekaj spretnosti, a kakovostni laki imajo tudi veliko boljše čopiče za lakiranje kot cenejši in manj obstojni laki. Zaradi tega je njihova uporaba veliko bolj preprosta, z vajo pa boste rezultate le še izboljšale. Nekateri laki se posušijo na zraku, s tem, da je z večjo obstojnost nanje treba nanesti še nadlak, pri drugih, še bolj obstojnih pa prav pride UV lučka za nohte, ki je zasnovana tako, da lak res dobro posuši v nekaj kratkih minutkah. Takšna manikira je nadvse obstojna in vzdržljiva, lak se ne kruši, na njem se ne pojavljajo razpoke, zato traja zelo dolgo časa, preden boste spet potrebovali nov nanos.