Prodaja laboratorijske opreme in svetovanje pri nakupu

Iščete laboratorijsko pohištvo, bi rad kupili nov avtoklav ali pa je prišel čas za zamenjavo hladilne tehnike, ki jo potrebujete pri svojem delu? Potrebujete svetovanje pri nakupu, saj ne veste, katerega proizvajalca in opremo bi izbrali? Bi se radi posvetovali glede izbire z nekom, ki dobro pozna ne le prodajni program različnih proizvajalcev, ampak ima tudi izkušnje z vzdrževanjem in delovanjem teh izdelkov? Podjetje Semlab v Sloveniji na najvišjem nivoju skrbi za to, da prodaja laboratorijske opreme poteka tako, da kot stranka dobite tudi ustrezno svetovanje in podporo pri odločitvi, kaj izbrati.

Podpora pri nakupu in hitra dobava

Podjetje Semlab vam nudi tako svetovanje in podporo pri nakupu kot hitro dobavo različnih pripomočkov in opreme, ki jo potrebujete za delo v laboratoriju. Prodaja laboratorijske opreme pri njih ne vključuje le nakupa, ampak gre za celovito paleto storitev, ki jo nudijo svojim strankam.

Prodajni proces vključuje svetovanje in pogovor o vaših željah in potrebah, na podlagi katerega se določi modele, ki bi bili ustrezni za vas. Ker se ukvarjajo tudi z vzdrževanjem in servisiranjem, vam lahko iz prve roke povedo tako prednosti kot morebitne pomanjkljivosti določenih modelov oziroma to, kako se ti obnesejo pri uporabi na dolgi rok.

Zaradi tega vam v podjetju lahko nudijo odlično strokovno svetovanje, ki vam lahko pomaga pri odločitvi, kaj izbrati. Poleg tega pa vam lahko tudi podrobno predstavijo posamezne modele in njihove tehnične značilnosti ter možnosti uporabe. Vse te modele vam lahko dobavijo v najkrajšem možnem času, kar je vsekakor velika prednost, saj na njih ne boste čakali predolgo, poleg tega pa poskrbijo tudi za njihovo montažo, kalibriranje in validacijo.

To pomeni, da jih boste lahko začeli uporabljati praktično takoj, saj bo za njihovo pripravo na uporabo poskrbljeno že ob nakupu oziroma takoj po montaži, ne da bi vam bilo za to treba klicati in čakati različne serviserje, kar celoten čas od odločitve za nakup in uporabe določene opreme vsekakor po nepotrebnem podaljša.