Moško spodnje perilo

Tako ženske kakor moški smo si med seboj zelo različni. Medtem ko je večini moških pomembno, da imajo na sebi čiste spodnjice, smo ženske pri izbiri spodnjega perila zase zelo striktne in izbirčne. Več kot 70% moškega perila še vedno kupujemo ženske. Priznajte, da dokler Vam spodnjega perila ni začelo kupovati dekle ali žena, da je to največkrat storila kar mama.

Dragi fantje in gospodje. Naj Vam zaupamo. Rade imamo Vaša telesa, vaše trebušne mišice, čvrsta stegna, napete zadnjice, vendar ne v starih ponošenih »gatah«. Zaslužimo si Vas v privlačni embalaži, zato si skupaj oglejmo kakšne spodnjice so Vam na voljo in za katere priložnosti so primerne.

BOXER spodnjice so nekaj kar imamo rade ženske vseh generacij. Primerne so tako za pod športno, kakor tudi elegantno opravo.

Prosojne črne boksarice bodo ob lepo urejenem moškem intimnem predelu obnorele še tako ravnodušno žensko.

Klasične bele boksarice bodo na lepem zagorelem telesu dosegle vsak svoj namen.

Sive ali pa modre boksarice bodo zmagovalna kombinacija pod jeans hlačami.

KLASIČNE spodnjice z bolj ali manj klasičnimi izrezi spredaj, so primerne za moške vseh generacij. Mnenja žensk o klasičnih spodnjicah so deljena. No ja, iskreno povedano, če so na dobro grajenem telesu, smo vsekakor ZA.

Tudi klasične spodnjice se dobijo v prosojni črni barvi. Ženske se ob njih vzburimo.

Take spodnjice so “must have”. Sredi poletja pod lahkim jeansom. Majica ni obvezna!

Če je Vaša partnerka svobodomiselna bo morda prenesla rdeče spodnjice. BODITE PREVIDNI!

TANGA spodnjice so primerne zgolj za moške z izredno lepo grajenim in definiranim telesom. Moški, ki samo menijo, da imajo privlačno telo, so običajno videti smešno in pomilovanja vredno. Ženske nismo mnenja, da mejijo na homoseksualnost, res pa je, da jih najraje vidimo na privlačnem striptizerju.