Kakšno ceno imajo big bag vreče?

Big bag vreče so izrazito cenovno ugoden pakirni material oziroma rešitev za shranjevanje tovora, saj niso drage, poleg tega pa je eno vrečo možno uporabljati dalj časa in celo večkrat. Prav zaradi tega je njihova cena v primerjavi s tem, kaj vse vam takšna vreča nudi, zelo nizka. Tako bi lahko rekli, da se njen nakup zagotovo splača, sploh ker gre za kakovosten, odporen in zelo fleksibilen izdelek, v katerega lahko spravljate razsuti tovor vseh vrst, ga skladiščite ali transportirate. V ta namen se seveda lahko uporablja tudi različne druge rešitve, a so te običajno dražje ali manj priročne.

big bag vreča

Za kaj vse se lahko uporabljajo?

Big bag vreče se zaradi svoje univerzalnosti, fleksibilnosti in priročnosti lahko uporabljajo v številne namene, kar je tudi eden od razlogov za njihovo veliko priljubljenost v praktično vseh panogah. Nepogrešljive so v marsikateri panogi, saj se zaradi visoke nosilnosti in robustnosti odlično obnesejo pri skladiščenju in transportu.

Zelo primerne so za shranjevanje vseh vrst razsutega tovora, kot so na primer:

  • različne vrste gradbenega materiala,
  • lesni peleti,
  • rude,
  • vse vrste žit,
  • kmetijski pridelki,
  • prehranski izdelki,
  • odpadni material in snovi idr.

To pomeni, da se lahko uporabljajo za shranjevanje številnih izdelkov oziroma blaga, pri čemer se njihova oblika prilagaja tipu proizvodov ali tovora, ki bo pakiran vanjo. Zaradi tega je na razpolago veliko različnih modelov – z ravnim dnom, odprtino na vrhu, antistatičnim materialom, posebnimi vogalnimi ročaji in podobno.

big bag - Intercommerce.si

Uporabna rešitev za shranjevanje raznolikega tovora

Zaradi vrste odličnih lastnosti big bag vreče predstavljajo uporabno rešitev za shranjevanje raznolikega tovora oziroma blaga. Odlikujeta jih tudi nizka teža in velika fleksibilnost, saj se prilagodita obliki tovora, hkrati pa so narejene iz kakovostnega polipropilena, ki velja za zelo odporen material z veliko nosilnostjo. To omogoča večkratno uporabo in zelo dolgo življenjsko dobo, kar pomeni, da cena, ki jo boste plačali za takšne vreče, res ni visoka, njihova uporaba pa se splača tako čisto iz stroškovnega kot iz vseh ostalih vidikov.