Kako odporni so gelirani nohti?

Se tudi vam pogosto dogaja, da se vam lak okruši vedno v najbolj neprimernem trenutku? Si želite večje obstojnosti vaše manikire? Iščete rešitev, da bi bile urejene vedno in povsod? Ali pa bi rade v vaši manikiri uživale dalj časa? Potem so gelirani nohti prav tisto, kar iščete, saj so zelo odporni, pa tudi nadvse lepi. Če si želite urejenosti, je to zagotovo odlična rešitev za vas, zato se takšno manikiro vsekakor splača preizkusiti.

Kakovostna izdelava je zelo pomembna

Gelirani nohti (http://vega-shop.si/gelirani-nohti-navdusujejo/) pa bodo odporni le, če bodo narejeni tako, kot je treba. To pomeni, da mora biti cel postopek narejen v skladu s pravili in da je treba uporabiti kakovostne pripomočke in izdelke. Po možnosti oziroma najbolj priporočljivo je, če so vsi izdelki, ki jih nanesemo na noht, od istega proizvajalca, saj bo tako rezultat najboljši. Prav tako pa na rezultat vplivajo izkušnje in skrbnost ter natančnost pri izdelavi.

V kolikor si želite lepih rezultatov, obiščite kozmetični salon, ki mu zaupate, oziroma izberite nohtno stilistko, ki se na to vrsto manikire res dobro spozna. Le tako boste z rezultati res zadovoljne oziroma vam bo všeč tako končni izgled kot tudi obstojnost manikire.

Možna je tudi izdelava doma

Z nekaj spretnosti in pravimi pripomočki pa se lahko gelirani nohti naredijo tudi doma. To sicer terja kar nekaj časa, sploh če niste še zelo izkušene, a po nekaj poskusih bodo rezultati vedno boljši. Poskrbite le zato, da se čim bolje seznanite s celotnim postopkom, za kar obstajajo tako različna navodila na internetu, video posnetki in tutoriali kot tečaji. Slednje še posebej priporočamo, saj boste na njih dobile vse potrebno znanje s tega področja ter se naučile tudi različnih trikov.

Poleg tega pa boste potrebovale tudi ustrezne pripomočke. Pri tem ne pozabite, da samo geli niso dovolj, saj postopek zahteva kar nekaj pripomočkov, med drugim tudi ustrezno lučko za sušenje laka oziroma gela. Brez nje ga namreč ne boste mogle učinkovito posušiti.