Električni radiatorji Vigo so kot nalašč za prehodna obdobja

V obdobjih, ko se sezona ogrevanja še ni dobro začela ali povsem končala, si je smiselno pomagati z elementi, ki omogočajo občasno dogrevanje posameznih prostorov, kjer se še posebej veliko zadržujete. Odlična rešitev v tem času so samostoječi električni radiatorji Vigo EPK PRO, ki poskrbijo, da vam bo prijetno toplo, ne da bi morali za to vklopiti centralno ogrevanje. Mesečni stroški bodo tako kljub optimalnemu udobju nižji, kot bi bili sicer. Seveda pa naprava ni primerna le za stanovanja, ampak lahko pride zelo prav tudi v pisarnah in podobnih prostorih. Z njo si lahko na primer pomagate tudi pri ogrevanju svojega vikenda.

Preprosta selitev od enega prostora do drugega

Priročna ročka, s katero so opremljeni električni radiatorji Vigo, bo močno olajšala prenos med prostori. Tako ne bo potrebnih več grelnikov, saj boste lahko napravo preprosto postavili tja, kjer jo boste v določenem trenutku najbolj potrebovali – naj bo to vaša dnevna soba, spalnica ali pa morda kopalnica. Zrak v prostoru se bo hitro segrel na želeno temperaturo, ki vam bo omogočila nemoteno izvajanje vsakodnevnih opravil ali pa udoben počitek, med katerim vam ne bo treba zmrzovati.

Edinstvena kombinacija varčnosti in učinkovitosti

Velik del električne energije, ki jo naprava prejme, se nato pretvori v toplotno. Govoriti je mogoče o izjemni učinkovitosti, zaradi katere sodijo takšni električni grelniki med najvarčnejše naprave v svoji kategoriji. Poraba bo bistveno nižja kot pri navidezno podobnih izdelkih, ne da bi se morali na ta račun odpovedati udobju. To, da resnično ne bo prihajalo do nepotrebnih energetskih izgub, pa zagotavlja tudi napreden digitalni termostat, ki skrbi, da se naprava v hipu izklopi, ko je temperatura v prostoru takšna, kot ste jo izbrali. Pri tem pa je mogoče porabo energije vseskozi spremljati s pomočjo indikatorja, ki je del termostata.

Električni radiatorji Vigo vas bodo navdušili tudi z dizajnom

Čeprav je pri grelnikih za večino najpomembnejša njihova funkcionalnost, pa niti videz ni popolnoma zanemarljiv dejavnik pri nakupu, saj gre navsezadnje za precej opazen element v prostoru. Tako vas bo verjetno razveselilo dejstvo, da se lahko ti odlični grelniki pohvalijo tudi z izjemno dovršenim, modernim dizajnom. Na voljo so v dveh različicah, in sicer lahko izbirate med modelom iz inoxa oziroma nerjavnega aluminija in med imitacijo lesa.