Električni kopalniški radiator v obliki lestve

Če izbirate električni kopalniški radiator, potem vam priporočamo, da izberete takšnega, ki je hkrati tudi sušilnik, saj vam bo to prišlo še kako prav. Takšnega ima v svoji ponudbi podjetje Glamox, ki izdeluje odlična grelna telesa za vse prostore. Njihov model radiatorja, ki je oblikovan posebej za kopalnice, ima obliko lestve, kar omogoča dodatne funkcije uporabe, saj takšen grelnik ni namenjen le ogrevanju prostora, ampak tudi sušenju oblačil, mokrih krp, brisač in tako dalje.

Zaradi premišljene oblike in prečk na letvi, na katere se lahko hitro obesi karkoli, je sušenje česarkoli na njem zelo enostavno. Na njem tako lahko sušite praktično karkoli, pa naj si bodo to mokre brisače ali kaj drugega. Zagotovo je zelo priročno je imeti vedno na voljo mesto, kjer lahko hitro posušimo kakšno oblačilo, mokro krpo in tako dalje. To vam bo velikokrat prišlo prav.

Vsi namreč vemo, da mokre brisače, ki se ne posušijo docela in ostanejo še malo vlažne, lahko razvijejo zelo neprijeten vonj. Poleg tega na tak način v kopalnici lahko zastaja vlaga, kar je še posebej problematično, če prostor nima okna in če tako učinkovito zračenje ni mogoče. Zaradi vlage namreč v prostoru lahko nastane tudi plesen.

Temu se lahko izognete tako, da jih po uporabi dobro posušite, za kar uporabite električni kopalniški radiator v obliki lestve. Na voljo je v več različicah oziroma dimenzijah, med katerimi lahko izbirate glede na velikost oziroma kvadraturo vaše kopalnice. Pred nakupom premislite tudi o tem, kam boste izbrani grelnik montirali oziroma kje bi bilo najbolj primerno mesto zanj.

Več o posameznih modelih si lahko preberete na spletni strani Silenos-ogrevanje.si, kjer lahko tudi opravite nakup, prav tako pa vam bodo znali na tem naslovu tudi svetovati in vam pomagati pri izbiri vašega novega električnega grelnika. V kolikor torej iščete rešitev za ogrevanje kopalnice ali tudi kakšnega drugega prostora, si vsekakor oglejte njihovo spletno trgovino in različne kakovostne in varčne rešitve za ogrevanje, ki vam jih ponujajo!