Bi živeli v Mariboru?

Maribor je mesto s posebnim šarmom. Je očarljivo in privlačno, saj ga obdaja reka Drava in veliko zelenja. Poleg tega pa ima mesto tudi lepo staro jedro, kjer se bohotijo različne mogočne stavbe, med katerimi se je čudovito sprehajati in si jih ogledovati. Hkrati pa ne gre le za mesto, ki je prijetno za turistični obisk, ampak tudi za mesto, v katerem je lepo živeti. Verjetno je tudi to razlog, da vedno več ljudi poizveduje o nepremičninah v tem mestu. Najem stanovanja Maribor je tudi ena od tistih ključnih besed, ki se pogosto pojavljajo v iskalnikih tipa Google. Eden od razlogov za to je prijetnost mesta, drugi pa ta, da so najemnine zelo nizke.

Meščansko stanovanje z visokim stropom

Staro mestno jedro Maribora ponuja podobna stanovanja kot središče prestolnice, le da so v Ljubljani cene takšnih stanovanj občutno dražje. V kolikor vas zanima, kakšne so razlike v cenah, v spletni iskalnik vtipkajte najem stanovanja Maribor in nato še najem stanovanja Ljubljana. Med zadetki boste gotovo naleteli na podatke o višini najemnin in videli boste, da je najemnina za stanovanje s podobno kvadraturo in značilnostmi v Ljubljani skorajda še enkrat dražje.

V Ljubljani so sicer najbolj iskana posodobljena meščanska stanovanja, ki omogočajo prijetno bivanje: imajo velike prostore in visoke strope, poleg tega pa tudi debele stene, skozi katere se ne sliši ravno vsak šum. Nekaj podobnega velja tudi za Maribor, kjer lahko najdemo podobna stanovanja. Nekatera so še v prvotnem stanju in jih je treba renovirati, spet druga pa so že prenovljena in čakajo le na novega stanovalca, ki jih bo opremil po svoji meri.

Zakaj izbrati prav Maribor?

1. Ker je mesto lepo in slikovito.

2. Ker se iz njega zelo hitro odpeljete v avstrijski Graz po nakupih.

3. Ker ima Maribor tudi čudovit park in različne zanimive skrite kotičke.

4. Ker je vzdušje v Mariboru bolj sproščeno kot v Ljubljani.

5. Ker so ljudje izredno prijazni in družabni.

6. Ker gre za mesto, v katerem vam ne bo nikoli dolgčas.

7. Ker so cene najemnin nižje kot v drugih slovenskih mestih.

8. Ker je ponudba stanovanj za najem velika, kar lahko preverite tako, da v iskalnik vtipkate najem stanovanja Maribor in si med zadetki izberete tista stanovanja, ki vam ustrezajo!