Horoskop lev

Je v vaši bližini in življenju zelo ustvarjalna oseba? Hkrati pa tako polna energije in življenja? Povrhu vsega še tako dostojanstvena, zaščitniška, prav navdihujoča? In zanimivo, zelo organizirana in umirjena, pa vendar zelo ponosna oseba? To so zagotovo lastnosti leva. Mislimo seveda na horoskop lev.

Vsak od nas ima značajske lastnosti, ki so se z leti razvijale in ustvarjale ali pa smo se z njimi rodili. Nekaterih stvari in obnašanja se sicer lahko tudi naučimo, pa vendar je večina že prirojenega in težko spreminjamo značaj. Lahko le vplivamo nanj ali pa koregiramo manjše spremembe, nikakor pa ne moremo iz svoje kože. To je tisto, ko rečejo, da volk menja dlako, ne pa tudi čudi. In tako tudi je. Tako ima naše horoskopsko znamenje izjemno velik pomen v našem življenju in dejansko lastnosti, ki veljajo za določen znak opisujejo prav te osebe. Sicer so odstopanja, v osnovi pa je nekako tako, mar ne?

Res je, zvezde in vesolje ne lažejo. In, če je pred nami nekdo, katerega je horoskop  lev, potem vemo, da imamo odličnega voditelja, kateremu lahko zaupamo, ki je tako trmast, da izpelje vse česar se loti, kateri nikoli ne odneha in ima načrt za vse. Je zelo premišljen in vse kar počne, počne umirjeno in s ponosom. Je zelo iskren in velikodušen, tako da se obnese v prijateljskem odnosu, kakor tudi ljubezenskem. Imeti leva prijatelja ali življenjskega sopotnika pomeni zelo malo skrbi, saj bo ta imel vse organizirano, hkrati bo poskrbel, da se bomo dobro počutili.

Horoskop lev je izrazito značajen posameznik ali posameznica in bo tako videl stvari, katerih drugih ljudje mogoče ne bodo. Njihova slaba stran je pa predvsem, da vse razumejo zelo osebno in se jim lahko kaj hitro zamerimo. Zato so nekateri znaki v kombinacijio z levom brezupni za kakršenkoli odnos. In, če mu nekaj svetujete, ta vas ne posluša, mu ne zamerite. Takšen je pač lev.